-29% Tilbud
Appassionatamente Veneto - Vine0nline
Appassionatam... 85.00 Kr 119.00 Kr
PAKKET I LÆKKER KUFFERT AF TRÆ! VED KØB AF 6 FLASKER En ægte appassimento der er lavet på tørre druer, hvilket giver mere saft og kraft, samt blød og velsmagende vin. Massiv og fyldig med Merlot og Corvina som hoveddruer. Skønne noter af kirsebær og solbær giver et flot præg. 4 mdr. på fad giver kompleksitet og finesse. Appassionatamente passer fremragende til fyldige pastaretter, grillet rødt kød, samt modne oste. -  Vinkategori: Rødvin Land/Område: Italien, Venetto Årgang: 2017 Druesort: Merlot, Corvina Indhold: 75 cl. Alkohol: 14%
-17% Tilbud
2017 CHIANTI CLASSICO RISERVA BORGO SCOPETO
2017 CHIANTI ... 99.00 Kr 119.00 Kr
Til Borgo Scopetos Chianti Classico har man brugt Sangiovese fra slottets vinmarker i Vagliagli og Castelnuovo Berardenga, som ligger ret højt i området (360-450 m.o.h.). De fleste parceller er domineret af en kalk- og sandholdig undergrund, som forklarer vinens delikate toner, i flot harmoni med en ellers kødfuld og krydret stil. Efter ca. ti dages alkoholisk gæring efterfulgt af en klassisk malolaktisk gæring er vinen modnet i min. 24 måneder, hvoraf 12 måneder på egetræsfade af 30 hl. fra Slavonien. Efterfølgende er vinen lagret i yderligere 3 måneder på flaske inden afskibning.  Chianti Classico Riserva er meget intens i farven og fed på glasset. Duften er meget delikat først, men udvikler sig hurtigt med iltning i glasset og får mere komplekse toner af kirsebær, blommer og solbær samt spændende nuancer af mokka, bitter chokolade, lakrids, muskatnød og vanilje. Smagen er meget fyldig og krydret med en velouragtig karakter, som pakker tanninen utrolig godt ind. Den slutter med stor harmoni og elegance, og afslører et stort gemmepotentiale. Den har både tannin og frugt nok til i hvert fald 10-12 års modning. Chianti-distriktet oplevede en tiltrængt opstramning i lovgivningen, da det i 1984 opnåede Italiens højeste klassificering DOCG. Det har helt klart været med til at give området et kvalitetsløft og en fortjent renæssance. Samtidig har man åbnet for en begrænset brug af andre druesorter i vinene. Chianti-vine har aldrig været bedre end i dag! - Den vil egne sig godt til kødretter med fx and, lam, kalv og fuglevildt, samt til mildere oste Vinkategori: Rødvin Land/område: Italien/Chianti Classico Årgang: 2017 Druesort: 100% Sangiovese Indhold: 75 cl. Alkohol: 13,5%
-38% Tilbud
MARA VALPOLICELLA RIPASSO DOC SUPERIORE
MARA VALPOLIC... 99.00 Kr 159.00 Kr
“Mara” er en overlegen klassisk rødvin fra Valpolicella lavet på Ripasso. Det er en vin som er bygget på erfaring og tradition. Ikke alle vine er i stand til at indramme historien, territoriet og produktionsteknikken så tydeligt. Den er produceret med en sådan bestemt metode, at den kan placeres blandt de mest nysgerrige og interessante vine. Denne vin har stor struktur samt karakter, takket være den gamle og traditionelle "Ripasso" -teknik, som Valpolicella mestre.    Vinkategori: Rødvin Land/Område: Italien/Valpolicella Årgang: 2018 Druesort: Ripasso Indhold: 75 cl. Alkohol: 13,5%
-26% Tilbud
BRUNELLO DI MONTALCINO, GAJA 2016
BRUNELLO DI M... 499.00 Kr 669.00 Kr
Druerne til Brunello fra Pieve Santa Restituta kommer dels fra marken Deserti (købt i 2005 med vinstokke, som dengang var 15 år gamle) nær Torrenieri, nordøst for landsbyen Montalcino, dels fra vinmarkerne Sugarille og Rennina, som ligger sydvest for landsbyen. Vinmarken Deserti vender mod nordvest og sydvest, på en undergrund af sand, ler og tuf, med en del blæst og store temperatursvingningen mellem dag og nat. Det giver vine med god sprødhed, bid og aroma, som giver god modvægt til de mere kødfulde og voldsomme vine fra de sydlige vinmarker. - Brunello di Montalcino fra Pieve Santa Restituta er ganske enkelt fremragende. I duften er den allerede fint åben i sin ungdom, med meget klassiske nuancer af vilde roser, kirsebær, milde krydderier og en dejlig og velintegreret karakter af træ. I smagen fornemmer man tørre nuancer og en god tannin først, men med lidt iltning i glasset kommer der mere sødmefulde frugtnuancer af kirsebær, brombær, engelsk lakrids og en ret kompleks karakter af skovbund, som næsten giver vinen et piemontesisk touch. Eftersmagen er lang og harmonisk og afslører et godt gemmepotentiale. Vinkategori: Rødvin Land/område: Italien/Montalcino Årgang: 2016 Druesort: 100% Sangiovese Grosso Indhold: 75 cl. Alkohol: 14,5%
-29% Tilbud
Dolbà Langhe D.O.C. - Vine0nline
DOLBÀ LANGHE ... 99.00 Kr 139.00 Kr
Denne vin er produceret af druerne Barbera og Dolcetto, der er dyrket i Langhe, som er beliggende i Piemonte-området i det nordlige Italien. Vinen har været lagret 6-8 måneder på ståltanke samt 2 måneder på flasken inden frigivelsen.Det er en flot rødvin med dyb rubinrød farve og en delikat frugtduft. Fyldig og frisk frugtsmag med noter af friske druer samt en lang og behagelig eftersmag.   Vinkategori: Rødvin Land/Område: Italien/Piemonte Årgang: 2016 Druesort: 60% Barbera, 40% Dolcetto Indhold: 75 cl. Alkohol: 13,5%
-19% Tilbud
2016 Villa Antinori Rosso Toscana IGT - Antinori - Vine0nline
2016 Villa An... 129.00 Kr 159.00 Kr
2016 Villa Antinori Rosso Toscana IGT har været værd at vente på. Her får du en allerede legendarisk årgang, der er blandt de absolut bedste i de seneste årtier, kombineret med generationer af Antinori knowhow og pionerånd. Ganske enkelt en moderne rødvin, dybt forankret i Toscanas historie og kultur, og med en imponerende bred appeal. Dine gæster vil elske den! De vil finde rigdom og spice og en helt utrolig balance mellem fløjl og intencitet. Den oser af klasse, men koster heldigvis ikke kassen…   Vinkategori: Rødvin Land/Område: Italien Årgang: 2016 Druesort: 25% Cabernet Sauvignon, 15% Merlot, 55% Sangiovese Indhold: 75 cl. Alkohol: 13,5%
-11% Tilbud
2017 MISSETTI ROSSO ORGANICO ØKO ITALIEN - Vine0nline
2017 MISSETTI... 89.00 Kr 99.00 Kr
Vino Rosso Organico er sammensat af lige dele økologiskdyrkede Negroamaro og Primitivo druer, fortrinsvis fra Puglia, men også fra andre oprindelser i Italien. Vinen er gæret og lagret kort på ståltanke, dette for at fremhæve druernes frugtrige og aromatiske stil.Vinen har en flot, rubinrød farve og en sødmefuld og krydret duft af modne frugter og julekrydderier (kanel, nellike). Smagen er ret intens og afrundet, med en god struktur og et godt bid til sidst. Den har en imponerende kompleksitet og charme for en vin i denne prisklasse. Dens umiddelbarhed gør den meget anvendelig i gastronomien. - Server den til alle sammenkogte grønsags- og kødretter, til grillet oksekød, lam eller gris. Prøv den også til pasta- eller risottoretter.   Vinkategori: Rødvin Land/Område: Italien Årgang: 2017 Druesort: 50% Negroamaro, 50% Primitivo Indhold: 75 cl. Alkohol: 14%
-22% Tilbud
2017 RIPASSO LE CROSARE VALPOLICELLA CLAS. SUP., CANTINE LENOTTI - Vine0nline
LE CROSARE RI... 129.00 Kr 165.00 Kr
Mens Amarone og Recioto laves på druer, som har gennemgået en tørring i løbet af vinteren efter høsten, er en almindelig Valpolicella lavet klassisk som de fleste rødvine med en masning af druerne umiddelbart efter høsten samt en gæring sammen med skindet m.m. Presning foregår først efter endt gæring. Men for Ripasso-vine (eller ripassato som de også bliver kaldt), benytter man nærmest begge teknikker. Hos Lenotti laves Ripasso ved, at man ved slutningen af gæringen af tørrede druer til Amarone eller Recioto i januar/februar, og når presningen er overstået, hælder noget af det bedste Valpolicella Classico på den pressede mask og sætter en ny gæring i gang. De anvendte druer fra den første gæring er Corvina (70%), Rondinella (25%) og Molinara. Efter endt gæring bliver vinen modnet et år på store fade.Ripasso-teknikken sammensætter karakterer, som både låner eksotiske nuancer fra Amarone-druer, der er angrebet af den ædle råddenskab, og samtidig styrke og ungdom fra Valpolicella-druer, som er vinificeret normalt. Derfor er Le Crosare en meget sammensat vin, hvor man bliver ved med at opdage nye nuancer. Her finder man både toner af kirsebær, brombær, kaffe, chokolade, hasselnød, pomerans og syltede frugter, men også meget delikate og friske toner, som mere går mod det grønne. - Prøv den til okse-, lamme- eller kalvesteg, til vildt især serveret med tyttebær eller ribs eller til modne oste. Server den ved ca. 18-19 grader og husk at åbne flasken ca. 1 time før serveringen.   Vinkategori: Rødvin Land/Område: Italien/Veneto Årgang: 2017/2018 Druesort: 70% Corvina, 5% Molinara, 25% Rondinella Indhold: 75 cl. Alkohol: 14,5%
-38% Tilbud
BORGONERO TOSCANA IGT BORGO SCOPETO 2016
BORGONERO TOS... 119.00 Kr 189.00 Kr
Borgonero blev første gang produceret i 1998 og sammenlignet med de blødere Chianti Classicoer fra Borgo Scopeto, er det den kraftigste og mest tanninholdig vin fra slottet. Det skyldes først og fremmest, at vinen i modsætning til de andre vine på slottet ikke er lavet på næsten 100% Sangiovese, men indeholder også Cabernet Sauvignon, Merlot og Syrah. Alle druer kommer fra slottets egne vinmarker i Cagliano og Vittoria, som ligger i en højde af 400-450 m.o.h. Efter en separat alkoholisk gæring, efterfulgt af en klassisk malolaktisk gæring, er vinene fra de forskellige druesorter sammenstukket, og den færdig blanding modnet i 14-16 måneder udelukkende på franske egetræsfade af 500 l. (Durmast). Efter aftapningen er vinen modnet i yderligere min. 4 mdr. på flaske. Borgonero er ekstrem koncentreret og intens i sin mørkerød farve. I næsen er vinen utrolig kompleks og charmerende, med næsten æteriske dufte af læder og tobak. I smagen overvældes man af en meget struktureret og voldsom mørk karakter først, men ret hurtig går vinen over i det mere velour- eller nærmest silkeagtigt noget som forbavser i en så kraftig vin. - Man skal ikke byde lettere retter til vinen, for så tager den hele pladsen! Server den med f.eks. kraftige supper (oksehale), stegt rødt kød, retter med trøfler, svampe, samt modne oste. Prøv den også til fiskeretter serveret med en kraftig sauce eller fond. Vinkategori: Rødvin Land/Område: Italien Årgang: 2016 Druesort: 20% Cabernet Sauvignon, 20% Merlot, 40% Sangiovese, 20% Syrah Indhold: 75 cl. Alkohol: 13.5%
-24% Tilbud
BISCARDO AMARONE VINTAGE DOCG
BISCARDO AMAR... 229.00 Kr 299.00 Kr
50 år efter fremstillingen af denne flaske har Biscardo fundet den gamle form frem fra glasværket for at reproducere den samme flaske som i 1968. For at mindes året for fremstillingen af flasken har Biscardo tappet et særligt udvalg af årgang 2013 Classico, der er kendetegnet ved særlige, organoleptiske egenskaber i bouquet og kompleksitet.  Farven er intens granatrød. Karakteristisk vinøs bouquet, intens og langvarig med strejf af kirsebær. Smagen er fløjlsagtig, let tør, minder om kirsebær og mandler. Serveringstemperatur: 16°-18° C. Den passer glimrende til rødt kød og vildt. Corvina-, Molinara- og Rondinella-druer danner grundla- get for produktionen af de store vine fra Verona, såsom Valpolicella, Ripasso og Amarone, der alle har opnået stor international succes. Vinmarkerne ligger på bakkerne omkring de små byer ved Verona i omkring 150 til 400 meters højde over havet. Druerne bliver stadig håndplukket og lagt i trækas- ser, og dette sker normalt ved daggry eller sent om aftenen for at undgå den intense varme, druerne udsættes for i løbet af dagen. De druer, der pluk- kes i løbet af de kølige timer, er intakte, og derfor gærer skallerne ikke under transporten. Druerne får derefter lov til at tørre, så restsukker og smagene kan koncentreres. Amarone fremstilles nu i særlige tørrekamre under kontrollerede forhold. I Amarone er kva- liteten af drueskallerne en vigtig sag, da disse giver vinen tanniner, farve og smagsintensitet. Jorden til dyrkning af Amarone kan generelt beskrives som enten brun eller rød jord på aflej- ringer eller på lermuld med sten fra kridttiden, kompakt rød jord på basalt eller kompakt rød jord på eocæn-kalksten. Hver dal giver forskellige forhold, selvom der altid er en høj kalk- koncentration med mange sten i den første halve meter af jorden. Høstnings-, vinifikations- og modningsprocessen finder sted i det typiske produktionsområde. Vinkategori: Rødvin Land/Område: Italien/Veneto/Valpolicella Årgang: 2016 Druesort: 70% Corvina, 5% Croatina, 5% Oseleta, 20% Rondinella Indhold: 75 cl. Alkohol: 15,5%
-34% Tilbud
2019 TOSCANA ROSSO, SANGIOVESE CAPARZO
2019 TOSCANA ... 99.00 Kr 149.00 Kr
Rosso di Toscana IGT Sangiovese fra Caparzo er lavet på 100% Sangiovese-druer som hentes på forskellige parceller i Elisabetta Gnudi Angelinis 3 ejendomme i Toscana, Caparzo, Borgo Scopeto og Doga delle Clavule. Heraf de tre roser på etikettens våbenskjold. Vinificeringen foregår udelukkende på ståltanke. Efter en afstilkning og en skånsom masning gennemgår druerne en kølig (8 °C) maceration i 48 timer for at opnå større aroma- og frugtekstrakt. Efter endt gæring er vinen modnet i 2-3 måneder på ståltanke, og efter aftapningen yderligere i min. 1 måned på flaske. Vinen har en flot, rubinrød farve med lilla skær. Man finder områdets klassiske frugtkoncentration i duften, med nuancer af skovjordbær, vilde brombær, en smule peber og vanilje. I smagen kommer nogle af de samme frugtnuancer frem, men også kødfulde nuancer af modne kirsebær. Vinen har potentiale nok til 3-5 års lagring men giver allerede utroligt meget fra sig i sin ungdom. - Prøv den sammen med pastaretter, grønsagsretter, fjerkræ, kalv og lette oste. Vinkategori: Rødvin Land/Område: Italien Årgang: 2019 Druesort: 100% Sangiovese Indhold: 75 cl. Alkohol: 13.5%
-29% Tilbud
Bertani - Valpolicella Ripasso - Vine0nline
Bertani - Val... 99.00 Kr 139.00 Kr
Bertani er i dag et yderst solidt vinhus, som råder over mere end 200 hektar vinmarker i de bedst egnede vinområder i Veneto. Bertani har en konstant stigende distribution i både Europa og resten af verden. Bertani er et vinhus i særklasse – ikke kun i Veneto og Italien, men i hele verden. Et ægte ikon for italiensk vin. Vinen er produceret på “Ripasso”-metoden, som direkte oversat betyder “passeret igennem igen”. Udtrykket betyder, at vinen gennemgår en andengæring på kvaset (også kaldet pomace) fra druer brugt til fremstilling af Amarone. Dette giver ekstra smag, alkohol, krop, karakter og garvesyre til Valpolicella’en. Denne vin er produceret af druerne Corvina Veronese (85%), Merlot (10%) og Rondinella (5%), der er dyrket i det klassiske Valpolicella-område i Veneto i det nordlige Italien. Druerne er håndplukkede, og vinen har været lagret på franske egetræsfade i 9 måneder. Det er en elegant rødvin med intens purpurrød farve med et blåligt skær samt koncentreret og kompleks frugtduft. Smagen er silkeblød og velafbalanceret med god fylde og frugt samt en lang og behagelig eftersmag. Vinkategori: Rødvin Land/Område: Italien/Veneto Årgang: 2017 Druesort: 85% Corvina Veronese, 10% Merlot og 5% Rondinella Indhold: 75 cl. Alkohol: 13.5%  
-11% Tilbud
2017 MISSETTI APPASSIMENTO VINO ROSSO IGP, ITALIEN - Vine0nline
2017 MISSETTI... 89.00 Kr 99.00 Kr
I appassimento-teknikken tørrer man delvis druerne i nogle uger i specielt indrettede tørrerum umiddelbar efter plukningen. Derefter bliver druerne skånsom mast og gæret, og til sidst presset. Resultatet bliver en meget fyldig, kompleks og sødmefuld vin, som både har druernes frugtkarakter og en 'fed', velouragtig stil, som minder meget om Amarone.Missetti er sammensat af et udvalgt røde italienske druer fra forskellige oprindelsesområder og er lavet efter 'appassimento-teknikken i Veneto. Både gæringen og modningen foregår på temperaturregulerede rustfrie ståltanke, og vinen befarer derfor de sarte, sødmefulde, aromatiske nuancer tørringen af druerne giver.Farven er mørk, rubinrød og duften afslører lækre frugttoner af mørke kirsebær, brombær samt krydrede toner af sort peber. I smagen fornemmer man en god sødme og velour, igen med toner af mørke bær og blommer, men også et godt bid til sidst. En god tannin giver vinen god harmoni.Det er en vin man vil kunne bruge til grillet kød, lam, okse, vildt - især med skovbær. - Vinen vil være perfekt til at marinere friskskårne jordbær i rødvin, med lidt rørsukker, pebermynteblade og peber (jordbær marineres fra min. 30 min. til max. 2 timer - et glas vin til marinaden, resten som tilbehør).   Vinkategori: Rødvin Land/Område: Italien Årgang: 2017 Druesort: 100% Diverse Indhold: 75 cl. Alkohol: 14,5%
-17% Tilbud
(MAGNUM) CHIANTI CLASSICO BORGO SCOPETO 2016
(MAGNUM) CHIA... 249.00 Kr 299.00 Kr
(James Suckling: 91 Points)(Wine Spectator: 90 Points) Til Borgo Scopetos Chianti Classico har man brugt Sangiovese (90%), Colorino og Merlot druer. Efter en ti dages alkoholisk gæring efterfulgt af en klassisk malolaktisk gæring er vinen modnet i 12 måneder på 30 hl slavonske egetræsfade. Efterfølgende er vinen modnet i min. 2 måneder inden afskibningen fra slottet.Borgo Scopeto fremstår med en dyb, brillant rød farve. I næsen mødes man af en rig og intens duft af vilde, mørke bær, nuancer af chokolade samt et fint strejf af vanille fra fadlagringen. Smagen er et studie i harmoni og elegance, og samtidig er det en vin, der vil kunne udvikle sig positivt over de næste 5-7 år. Vinen har stor fylde, fin frugtsødme og blød tannin. - Det hele munder ud i en indsmigrende lang og vedholdende eftersmag.Vinen vil være en velegnet ledsager til de fleste kødretter, men er specielt velegnet til retter med pasta eller ris samt ikke for modne oste. Vinkategori: Rødvin Land/område: Italien/Chianti Classico Årgang: 2016 Druesort: 5% Colorino, 5% Merlot, 90% Sangiovese Indhold: 150 cl. Alkohol: 13,5%
-30% Tilbud
Pèppoli Chianti Classico 2017 - Vine0nline
PÉPPOLI CHIAN... 119.00 Kr 169.00 Kr
Pèppoli 2017 er rubinrød i farven. Næsen har frugtagtige noter af rød og sort frugt, kirsebær, jordbær og brombær ledsaget af delikate balsamico og urtearomaer og en krydret undertone. Ganen er levende og saltet med smidige tanniner, der understøtter en vedvarende og behageligt frisk finish. Pèppoli er anerkendt og værdsat for det fulde udtryk af sin frugt. Pèppoli fremstilles af 90% Sangiovese og 10% Merlot og Syrah. De 3 druesorter gæres separat, så teknikkerne kan optimeres til hver druesort. Vinen fra de tre druesorter stikkes sammen i starten af det nye år og lagrer efterfølgende på fad i 9 måneder. 90% af vinen lagrer på store egefade af Slavonsk eg, som det er tradition i Chianti. 10% lagres på barriques. De store fade hjælper vinen med at bevare sin frugtige karakter, og de små fade giver vinen både kant og karakter. Péppoli Chianti Classico er en textbook Sangiovese. Den byder sig til med intens og pakket frugt med kirsebær, hindbær og et strejf af viol, vanilje og kaffe. - En saftig og balanceret Chianti, der er perfekt til fyldige antipasti og retter med svine- eller kalvekød. Vinkategori: Rødvin Land/Område: Italien/Chianti Classico Årgang: 2017 Druesort:  90% Sangiovese, 10% Merlot og Syrah. Indhold: 75 cl. Alkohol: 13,5%
-11% Tilbud
2012 BAROLO BUSSIA DOCG CASCINA BALLARIN - Vine0nline
2012 BAROLO B... 449.00 Kr 499.00 Kr
Vinkategori: Rødvin Land/Område: Italien Årgang: 2012 Druesort: 100% Nebbiolo Indhold: 75 cl. Alkohol: 14%
74

LEVERING: 1 - 3 DAGE

Dette afhænger af om vi har varen på lager i vores butik eller om den befinder sig på vores central lager.

GRATIS FRAGT

Ved køb af minimum 6 flasker eller samlet beløb over 799 kr. Bland frit mellem hele vores sortiment.

AFHENT I BUTIK

Når du handler hos os har du mulighed for at afhente din ordre i en af vores fysiske butikker i Frederikshavn eller Skagen.