Handelsbetingelser

Køb hos vineonline.dk
Vi tager forbehold for eventuelle prisændringer, afgiftsændringer, fejl i priserne på hjemmesiden, udsolgte varer samt ekstraordinære situationer, som vi ikke har kontrol over (force majeure).
Nedenstående handels- og leveringsbetingelser gælder for alle køb foretaget på vineonline.dk. De gælder for privatkunder og for firmaer, herunder institutioner.
Vineonline.dk ejes af Damsgaard Frederikshavn Aps som er et dansk firma med cvr. nr. 32096719. Alle aftaler indgås på dansk og jurisdiktion ved evt. tvister er Danmark.
Kunder boende udenfor Danmark (herunder kunder hjemmehørende på Færøerne eller Grønland), kan også handle på vineonline.dk, dog med det forbehold at varerne må afhentes personligt hos VineOnline Arenfeldtgade 1, DK-9900 Frederikshavn, Danmark.

Aldersgrænse ved køb
Du skal som udgangspunkt være fyldt minimum 18 år for at handle på vineonline.dk. Vi følger gældende vejledning fra sundhedsstyrelsen. https://www.sst.dk/da

 -
Priser
Priser på vinonline.dk er angivet som pris pr. flaske incl. rabat.
Vores rabatter gælder allerede ved køb af 1 stk. Du kan derved blande frit mellem hele vores sortiment!  
Alle priser angives i danske kroner (DKK) og er inkl. 25 % moms, hvor intet andet nævnes. Priserne er dagspriser.
Fragtpriser er i DKK og gælder for alle danske adresser, pris pr. pakke (Op til 20 Kg) er 69 danske kroner. Fri fragt ved køb over 795 danske kroner.
Fragt og Levering
Varer bestilt på vineonline.dk bliver sendt til din adresse (evt. en anden adresse du opgiver) Vi leverer til alle adresser i Danmark. Kunder boende udenfor Danmark (herunder kunder hjemmehørende på Færøerne eller Grønland), må afhente varerne personligt i vores butik på Arenfeldtsgade 1 i Frederikshavn, Danmark.
-
Ordrebekræftelse, faktura og trackingnummer
Efter at du har gennemført din ordre får du en ordrebekræftelse på mail. Denne indeholder din faktura og en gengivelse af de handels- og leveringsbetingelser du har godtaget ved bestillingen.
Når vi sender dine varer får du samtidig en ny mail med dit track and trace nummer.
-
Leveringstid
Leveringstid er normalt 1-3 dage (arbejdsdage).
Dette afhænger om vi har varen på lager i butikken eller om den er på vores central lager. Til at fragte vores varer benytter vi Danske fragtmænd. 
-
Levering anses for sket, når du har fået varen udleveret. Er du ikke hjemme, anses levering for sket efter at fragtmanden har stillet varen på det af dig anviste sted. Varen leveres i dette tilfælde uden kvittering, og du bærer selv ansvaret for varen. Varen leveres med fragtmand til din hoveddør i gadeplan. Det vil sige, at hvis varen skal leveres til en etageejendom, fragtes varen kun til hoveddøren i gadeplan. Skal varen leveres i et parcelhus, skal adgang til hoveddøren være uhindret og have fast underlag.
-
Nægter du at modtage varen, skal du betale eventuelle omkostninger vi har ved at tage varerne retur inkl. returfragten.
Bemærk, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
-
Betaling og sikkerhed
På vineonline.dk kan du benytte følgende betalingskort:
Dankort, VisaDankort, eDankort, MasterCard, VisaElectron, Mobilepay og 
andre udenlandske betalingskort
Der kan være forbundet et lille kortgebyr ved brug af enkelte betalingskort. Gebyrets størrelse i DKK og dets %-vise andel af totalbeløbet, kan du se i parentesen under ”Betalingsmetode” før du gennemfører din ordre.
Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.
Det beløb du skal betale bliver ikke trukket fra din konto før vi har sendt varen(e). 
Når du betaler med kreditkort hos vineonline.dk benyttes en SSL-Gateway (Secure Socket Layer), som krypterer dine kortoplysninger.
 -
Fortrydelsesret
Som udgangspunkt er der ikke fortrydelsesret på fødevarer - herunder vin. VineOnline yder dig alligevel 14 dages fortrydelsesret såfremt flaskerne/produkterne er uåbnede og kan returneres i samme stand som ved modtagelse. Du skal selv betale for fragten, og varerne skal sendes tilbage i forsvarlig emballage. Du skal også inden afsendelse kontakte os på mail (salg@vineonline.dk) for at fortælle at du ønsker at anvende din udvidede fortrydelsesret. Medsend ordrenummer, beskrivelse af at du ønsker at fortryde dit køb, og et kontonummer hvortil vi kan overføre penge til dig på.
Benytter du din udvidede fortrydelsesret og vilkårene ellers er opfyldt, tilbagebetaler vi dit beløb indenfor 14 dage.

Reklamationsret
Når du handler på vineonline.dk har du selvfølgelig reklamationsret efter købslovens regler hvis der er fejl på varen. Du kan vælge at få varen byttet, pengene retur eller afslag i prisen. Ring eller skriv inden du sender varen tilbage til os. Medsend ordrenummer, beskrivelse af problemet, og et kontonummer hvortil vi kan overføre penge til dig på.
Bemærk, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
 -
Klagemuligheder
Du kan som forbruger klage over en vare eller ydelse købt hos os. Den kan du bl.a. indgive online hos Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, eller skriftlig til deres adresse på Carl Jacobsens Vej 32, 2500 Valby.
Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du ligeledes klage til Europa-Kommissionens Tvistbilæggelsesorganer
-
Er du i tvivl?
Er du i tvivl, er du velkommen til at kontakte os på 
salg@vineonline.dk
-
Med venlig hilsen
VineOnline
Arenfeldtsgade 1, 9900 Frederikshavn
Tlf: +45 25 77 95 25