Fragt & Levering

Fragt og Levering
Varer bestilt på vineonline.dk bliver sendt til din adresse (evt. en anden adresse du opgiver) Vi leverer til alle adresser i Danmark, dog kun til brofaste øer, undtagen Bornholm. Kunder boende udenfor Danmark (herunder kunder hjemmehørende på Færøerne eller Grønland), må afhente varerne personligt i vores butik på Arenfeldtsgade 1 i Frederikshavn, Danmark.
-
Ordrebekræftelse, faktura og trackingnummer
Efter at du har gennemført din ordre får du en ordrebekræftelse på mail. Denne indeholder din faktura og en gengivelse af de handels- og leveringsbetingelser du har godtaget ved bestillingen.
Når vi sender dine varer får du samtidig en ny mail med dit track and trace nummer.
-
Leveringstid
Leveringstid er normalt 1-3 dage (arbejdsdage).
Dette afhænger om vi har varen på lager i butikken eller om den er på vores central lager. Til at fragte vores varer benytter vi Danske Fragtmænd.
-
Levering anses for sket, når du har fået varen udleveret. Er du ikke hjemme, anses levering for sket efter at fragtmanden har stillet varen på det af dig anviste sted. Varen leveres i dette tilfælde uden kvittering, og du bærer selv ansvaret for varen. Varen leveres med fragtmand direkte til din hoveddør. Skal varen leveres i et parcelhus, skal adgang til hoveddøren være uhindret og have fast underlag.
-
Nægter du at modtage varen, skal du betale eventuelle omkostninger vi har ved at tage varerne retur incl. returfragten.
Bemærk, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.