• Bestil inden kl. 13.00. Så sender vi samme dag!
  • Fri fragt ved køb over 495 kr.
  • Spar op til 60% ved køb af 6 flasker
  • Bestil inden kl. 13.00. Så sender vi samme dag!
  • Fri fragt ved køb over 495 kr.
  • Spar op til 60% ved køb af 6 flasker

Fragt & Levering

Fragt og Levering
Varer bestilt på vineonline.dk bliver sendt til din adresse (evt. en anden adresse du opgiver) Vi leverer til alle adresser i Danmark, dog kun til brofaste øer, undtagen Bornholm. Kunder boende udenfor Danmark (herunder kunder hjemmehørende på Færøerne eller Grønland), må afhente varerne personligt i vores butik på Havnegade 16 i Frederikshavn, Danmark.
-
Ordrebekræftelse, faktura og trackingnummer
Efter at du har gennemført din ordre får du en ordrebekræftelse på mail. Denne indeholder din faktura og en gengivelse af de handels- og leveringsbetingelser du har godtaget ved bestillingen.
Når vi sender dine varer får du samtidig en ny mail med dit track and trace nummer.
-
Leveringstid
Leveringstid er normalt 1-3 dage (arbejdsdage).
Dette afhænger om vi har varen på lager i butikken eller om den er på vores central lager. Til at fragte vores varer benytter vi Brink Transport. Vi levere kun til private adresser. 
-
Levering anses for sket, når du har fået varen udleveret. Er du ikke hjemme, anses levering for sket efter at fragtmanden har stillet varen på det af dig anviste sted. Varen leveres i dette tilfælde uden kvittering, og du bærer selv ansvaret for varen. Varen leveres med fragtmand til din hoveddør i gadeplan. Det vil sige, at hvis varen skal leveres til en etageejendom, fragtes varen kun til hoveddøren i gadeplan. Skal varen leveres i et parcelhus, skal adgang til hoveddøren være uhindret og have fast underlag.
-
Nægter du at modtage varen, skal du betale eventuelle omkostninger vi har ved at tage varerne retur inkl. returfragten.
Bemærk, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.